Transport Intern Si International

Cio Expres Logistic
Compania noastră oferă o gamă largă de servicii de transport și logistice, încercând să acopere în totalitate nevoile clienților nostri.


Oferim servicii de expediere express şi servicii de transport internaţional de mărfuri, atat rutier cât și maritim și feroviar, precum şi servicii de depozitare şi manipulare. De asemenea, oferim servicii de „on board courier”, atingând astfel toată gama de servicii de transport cu expediere urgentă.


Avantajele noastre sunt


Preluăm problema livrării de pe umerii clienților și încercăm să găsim cea mai buna soluție în raport calitate a serviciului/preț.


Seriozitate


Ceea ce ne angajăm să facem devine țelul nostru pricipal.


Profesionalism


Nu încercăm să copiem pe alții, ci dezvoltăm activitatea prin inetrmediul unei echipe foarte bine pregătite.


Relații


Construim relații durabile între noi și clienți prin canale de comunicare serioase și prin performanță excelentă.


Muncă în echipă


Considerăm că este singura modalitate de a atinge performanțe excelente, prin susținerea reciprocă, prin comunicarea deschisă, prin dorinta de a ajuta și prin respectul unuia față de celălalt.


Dezvoltare


Nu ne vom opri niciodată în a crește afacerea în mod sănătos, atât prin dezvoltarea personală cât și profesională a echipei noastre.


Scopul nostru

Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate, fiind flexibili în satisfacerea asteptarilor clientilor nostri si adaptându-ne la permanentele schimbari de pe piata.

De la înfintarea companiei si pâna în prezent am fost atenti la nevoile clientilor nostrii, reusind sa ne perfectionam si mai mult serviciile oferite iar acest lucru a fost vizibil în rezultatele si profesionalismul de care am dat dovada.

Facebook Comments
Share

Bine Ati Venit Pe Site Oficial wWw.RadioFactor.Net

Chat with us on WhatsApp
ro_RORomanian
ro_RORomanian